Художественото ателие

Какво означава за вас думата „художник“? за много хора това е човек, който създава картини, рисува, умело се оправя с четката и палитрата. Но това понятие е доста по-обширно и ако се задълбочим в изучаването му, резултатите няма да се забавят.

Художественото ателие практикува индивидуален подход към всеки ученик, който е потърсил помощ. Това спомага за максималното разкриване на потенциала, помага при избора на техники на рисуване, които са най-близки и разбираеми за учащия. Младите и енергични преподаватели са готови да поемат върху плещите си целия товар на неразбирането и ранните грешки. Всяко действие на ученика се поправя в процеса на обучение, при което това се прави меко и ненатрапчиво.

Художественото ателието за изучаване на живописта е:

Възможност за прекарване на времето в приятна компания на курсове по рисуване във Варна, където всеки се чувства максимално комфортно.

Всекидневно общуване с интересни и всестранно развити хора, при което не само в рамките на ателието. Разменяйте си контактите и създавайте приятелства с хора, които ви допадат.

Реален шанс да бъдете в течение на последните събития в света на изкуството.

Запознанство с художници, които вече са превзели някои върхове в това поприще.

Развито творческо мислене, насочено в необходимата посока.

Както виждате, няма никакви препятствия по пътя към превръщането ви в художник. Необходимо е само вашето желание, което няма да угасне по време на работата ви над себе си и опознаването на заобикалящия ви свят, толкова неочакван и интересен.

  

arteducation.bg@gmail.com

Уроци се провеждат 

 в центъра на Варна, на 3 минути пеша от Катедралния събор! булевард Мария Луиза, 3-А

 

         Следвам за нас

                  

ПРОДАЖБА НА КАРТИНИ И ЖИВОПИС В БЪЛГАРИЯ

  Рисунки върху стени в интериора

  Ние не само преподаваме уроци по рисуване и живопис! Ние създаваме художествено рисунки върху стени в интериора! Вижте нашите работи по стенописи тук!

  murals

  Нова услуга на курсове във Варна

  Рисуване на картина по Ваша поръчка в екип с Вас

  Курсове по рисуване

  Уроци по рисувани за възрастни във Варна! Каним на нашите уроци ! 

  We use cookies themselves to improve the browsing experience on the Web. If you continue to browse we consider that you accept the use.