SDC10030

Маслена живопис

рисуване с маслени бои за начинаещи

Рисуване с маслени бои са най-интересната част от изкуството на живописта, която е сложно да бъде овладяна. Всеки ученик, който започва да посещава курсове по рисуване, се стреми да научи всичко и наведнъж, без да губи време за дреболии и прости детайли. Но това възприятие е грешно, тъй като усвояването на живописта протича по принципа „от простото към сложното“. Ако преподавателят разбере, че сте готови да преминете към по-сложен етап и да продължите да разкривате талантите си в друго направление, тогава той ще ви предложи да се пробвате в маслената живопис.

Ако погледнем историята, то ще видим, че много велики художници са предпочитали маслената живопис. Сред известните фамилии може да срещнем такива имена като Леонардо да Винчи, Буше и Микеланджело.

Достатъчно е само да пробвате и вие няма да се откажете от тази техника никога повече. Картината с маслени бои със сигурност ще украси дома ви, като привнесе в него усещането за покой и умиротворение. И тя задължително ще принадлежи на вашата ръка.

Всеки, който завърши курсовете по живопис и научи за тайните и съвременните технологии, може да се почувства като истински художник. Как да направим картината вечна? С какво да покрием платното преди да нанесем върху него първите мазвания с маслените бои? Кои четки ще са най-подходящи – от естествен или изкуствен косъм? На всички тези и още много други въпроси отговор ще ви даде вашият професионален наставник, който е заинтересован в повишаването на квалификацията на своя ученик. Успехът и процъфтяването непременно ще дойдат при вас.

 

  

arteducation.bg@gmail.com

Уроци се провеждат 

 в центъра на Варна, на 3 минути пеша от Катедралния събор! булевард Мария Луиза, 3-А

 

         Следвам за нас

                  

ПРОДАЖБА НА КАРТИНИ И ЖИВОПИС В БЪЛГАРИЯ

  Рисунки върху стени в интериора

  Ние не само преподаваме уроци по рисуване и живопис! Ние създаваме художествено рисунки върху стени в интериора! Вижте нашите работи по стенописи тук!

  murals

  Нова услуга на курсове във Варна

  Рисуване на картина по Ваша поръчка в екип с Вас

  Курсове по рисуване

  Уроци по рисувани за възрастни във Варна! Каним на нашите уроци ! 

  We use cookies themselves to improve the browsing experience on the Web. If you continue to browse we consider that you accept the use.