Уроци по рисуване за деца19e2a965b96e

     Програмата е пригодена за обучение на курсове по рисуване за деца на различна възраст. По време на обучението прилагаме индивидуален подход. Въпреки че учениците ни рисуват заедно, в група, по време на занятията преподавателят обикаля и наглежда процеса на работа на всеки един ученик. Това позволява да се държи под наблюдение учебният процес и същевременно да се обръща внимание на достиженията на всяко дете. При това преподавателят поставя пред всяко дете индивидуална творческа задача, а също така от време на време може да ги обединява в малки групички.

Рисуване онлайн (прочетете повече)

Рисуване за деца

IMG 7742

 

 Как се рисува. Учебна програма за деца. Как да се научим да рисуваме?

          На уроци по рисуване се приемат всички желаещи.

По време на заниманията в детски клуб, децата овладяват начините за изобразяване на предмети и различни обекти с помощта на художествени пособия, картинки за рисуване, а също и рисуване по натура. В хода на занятията си по изобразително изкуство в нашата академия, учениците ще се научат да изобразяват правилно прости и сложни предмети, общи сведения за композицията (Още...), узнаят, как се рисуват животни, как се рисува котка, как се рисуват цветя, как се рисува кон, как се рисува роза, как се рисува море, как се рисува човек (Още...) Ще се научат как да предават представата за обем и познания за основните начини за изобразяване на формата. По време на изобразяването на предмета по натура ще узнаят как се разпространява светлината по предмета, ще научат за начините за изобразяване на светлосенките.

Желаем ви творчески успехи и приятни емоции по време на занятията по рисунък и живопис!

Също така можем да проведем с Вас 

частни уроци!

 

Материали, необходими за занятията по рисуване с молив и живопис за деца

За курсове по рисуване с молив учащите трябва да имат:

       • Хартия за чертежи, формат А3 (можете да използвате и хартия ватман, разрязана на четири части)
       • Обикновени моливи koh-i-noor с твърдост HB, B, B2, B3
       • Гумичка и и хлебна гума
       • Лесни картинки за рисуване

За курсове по живопис:

       • Акварелни бои
       • Четки от катеричи косъм номер 8
       • Акварелна хартия, формат А3

 

Нашите курсове и уроци по рисуване:

Рисуване онлайн (прочетете повече)

Уроци по рисуване за деца 

Курсове по рисуване за любители и начинаещи възрастни 

Рисуване на открито сред природата 

Рисуване с молив 

Рисуване с маслени бои 

Рисуване с акрилни бои

Моделиране с пластелин и полимерна глина 

Рисуване върху стъкло

 

Техники за рисуване. Учим се да рисуваме

По време на уроците си по живопис нашите ученици овладяват такива базови техники на рисуване като акварел и гваш. При желание и при съответната подготовка може да се премине към усвояване на акрилната и маслена живопис.

20150926 152556

 

По време на занятията си по рисунък и уроци по рисуване за любители децата се учат да рисуват с молив. Така същто те ще се запознаят с основните похвати на графичната рисунка и упражняват техниките на рисуване с сив и цветни моливи, различни видове сухи и маслени пастели. 

  

 

 

 

 

Добри плодове носи рисуването по сюжети на детски приказки и книги. Когато рисува илюстрация за едно или друго произведение, детето се потопява в атмосферата на приказния сюжет, което води до развитие на въображението и стимулира работата на главния мозък. Занятията са изградени по такъв начин, че да събудят интерес у детето и да развият у него чувството за красота.

 

 

 

 


 

Уроци за моделиране с глина с дете (за деца)

В нашето студои ние провеждаме уроци за моделиране с глина с дете и уроци по скулптура за деца. (ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ)

 

Рисуване сред природата

Защо е толкова важно да се сдобиете с опит в рисуването на природата от натура?  (прочетете повече) 

20151017 141814

 

Рисуване върху стъкло (ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ)

На курсовете по рисуване върху стъкло се приемат както деца от 14-годишна възраст, така и възрастни без ограничения във възрастта. Дори да нямате никакъв опит в работата със стъкло, вие ще можете да се научите на всичко на нашите уроци по рисуване върху стъкло за начинаещи.

 

 

 


 

 


 

Методиката на обучение е построена на принципа „от простото към сложното“. Въпреки че занятията са групови, ние прилагаме индивидуален подход към всеки ученик. тази методика ни дава възможност да работим с всеки ученик по индивидуален план. По време на уроците се ориентираме по спобностите и индивидуалните особености на всеки един ученик. По този начин, изхождайки от неговите наклонности, спомагаме за развитието именно на неговия творчески потенциал. Нашите педагози наблюдават внимателно постиженията на детето и, благодарение на това, могат навреме да кажат на кои грешки трябва да се обърне внимание и ще спомогнат за утвържадаването на постигнатото, което би се превърнало в основа за по-нататъшно развитие. 


  


 

 

игри с рисуване

 

 


 


 


 

  

arteducation.bg@gmail.com

Уроци се провеждат 

 в центъра на Варна, на 3 минути пеша от Катедралния събор! булевард Мария Луиза, 3-А

 

         Следвам за нас

                  

ПРОДАЖБА НА КАРТИНИ И ЖИВОПИС В БЪЛГАРИЯ

  Рисунки върху стени в интериора

  Ние не само преподаваме уроци по рисуване и живопис! Ние създаваме художествено рисунки върху стени в интериора! Вижте нашите работи по стенописи тук!

  murals

  Нова услуга на курсове във Варна

  Рисуване на картина по Ваша поръчка в екип с Вас

  Курсове по рисуване

  Уроци по рисувани за възрастни във Варна! Каним на нашите уроци ! 

  We use cookies themselves to improve the browsing experience on the Web. If you continue to browse we consider that you accept the use.