Курсове по рисуване по рисуване с пастели

Рисунките с пастели са едни от най-оригиналните и необичайно произведения на изкуството. Трудно е да бъде преоценена красотата им, но техниката изиксва внимателност, особени навици и предварително обучение. Рисунката с пастели преди всичко подразбира правилно съчетание между пастелния молив и хартията. Необичайното сливане на текстурата и оттенъка ще позволи създаването на онзи образ, който ще се запази за дълго в паметта на вашите почитатели.

Курсовете по рисуване с пастели, на които можете да се запишете още сега, са увлекателно изкуство, в което да се потопите. Картините и образите, нарисувани с пастели, се отличават със своята изтънченост и реалистичност.

Какво представляват пастелите, да разгледаме заедно.

Пастелите не са нещо друго, а разноцветни моливи-тебеширчета, изготвени на суха, восъчна или маслена основа (изборът на някой от тях може дава различен ефект). След курсовете вие ще научите, че за художника е жизнено необходимо да има под ръка шкурка или кадифена картия, пастелна дъска и много други приспособления. Те ще направят творчеството ви максимално удобно и интересно.

Курсовете по рисуване с пастели ще ви помогнат за броени месеци да усвоите нестандартната текника на рисуване и да научите нейните основни разлики с другите. Обучението по рисуване с пастели ще ви помогне да опознаете себе си, да развиете творческия си потенциал. Вие ще се научите да създавате изуметилно красиви картини с помощта на толкова простичък материал за рисуване – пастели.

 

  

arteducation.bg@gmail.com

Уроци се провеждат 

 в центъра на Варна, на 3 минути пеша от Катедралния събор! булевард Мария Луиза, 3-А

 

         Следвам за нас

                  

ПРОДАЖБА НА КАРТИНИ И ЖИВОПИС В БЪЛГАРИЯ

  Рисунки върху стени в интериора

  Ние не само преподаваме уроци по рисуване и живопис! Ние създаваме художествено рисунки върху стени в интериора! Вижте нашите работи по стенописи тук!

  murals

  Нова услуга на курсове във Варна

  Рисуване на картина по Ваша поръчка в екип с Вас

  Курсове по рисуване

  Уроци по рисувани за възрастни във Варна! Каним на нашите уроци ! 

  We use cookies themselves to improve the browsing experience on the Web. If you continue to browse we consider that you accept the use.