Ателие по живопис и рисунък

Ателието по живопис и рисунък е прекрасно място, на което можете да проявите творческия си потенциал, да разкриете и усъвършенствате творческите си способности.

Също така това е прекрасно място за нов и увлекателен старт, който неминуемо ще настъпи в живота ви.

Ателието по живопис и рисунък притежава множество предимства и положителни страни, то е и индивидуален подход към всеки учащ със задължително отчитане на особеностите и нивото на подготовка на всеки слушател на уроците. Рядко идват хора, които вече имат сформирани навици, но ако вие сте един от тях, то ние ще ви помогнем да ги развиете напълно чрез шлифоване и усъвършенстване на майсторството.

Предимства на ателието по рисунък и живопис:

 • Индивидуален подход, ориентиране към нуждите на учащия.
 • Непринудена обстановка, в която можете да творите комфортно в компанията на творчески личности, които се движат към целта си.
 • Задружен колектив от професионалисти, които се стремят да помогнат и да отговорят на всеки изникнал ваш въпрос.
 • Гъвкав график, според който ще можете да посещанате ателието в свободното си време, без това да нанася щети по обичайния ви ритъм на живот.

Курсове по рисуване в Варна си поставя много цели, първата от които е да обучава посетителите на основите на моделиране на формата и композицията.

По време на занятията преподавателите се стремят да подгреят стремежа на всеки ученик да опознае прекрасния и необичаен свят на изкуството. Сега вече можете да забравите за безуспешните си опити да намерите своя индивидуален почерк и съмненията си, свързани с таланта ви. В процеса на създаване на художествени произведения е много важен погледът отстрани, професионалната подкрепа и консултация. Нашите педагози ще ви помогнат да използвате рационално творческия си потенциал. Покрай майсторите вие ще усетите увереност в себе си и своите възможности, ще се научите правилно да оценявате творбите си, а също и творбите на другите художници. Все пак най-важното при анализа е грамотната, базирана върху основните академични закони обективна и доброжелателна оценка. Тогава процесът на творене ще стане съзидателен, а действията на художника – изпълнени с увереност. Лесно е да се направи първата крачка и ателието по живопис и рисунък с удоволствие ще ви помогне в това.

  

arteducation.bg@gmail.com

Уроци се провеждат 

 в центъра на Варна, на 3 минути пеша от Катедралния събор! булевард Мария Луиза, 3-А

 

         Следвам за нас

                  

ПРОДАЖБА НА КАРТИНИ И ЖИВОПИС В БЪЛГАРИЯ

  Рисунки върху стени в интериора

  Ние не само преподаваме уроци по рисуване и живопис! Ние създаваме художествено рисунки върху стени в интериора! Вижте нашите работи по стенописи тук!

  murals

  Нова услуга на курсове във Варна

  Рисуване на картина по Ваша поръчка в екип с Вас

  Курсове по рисуване

  Уроци по рисувани за възрастни във Варна! Каним на нашите уроци ! 

  We use cookies themselves to improve the browsing experience on the Web. If you continue to browse we consider that you accept the use.