Художествената школа

IMG 7899Вие планирате да развивате творческия потенциал у вашето дете?

Тогава художествената школа е идеалното решение!

Колкото по-рано детето ви започне да посещава курсовете, толкова по-бързо то ще открие себе си в този сложен и многостранен свят.

Нашата художествена школа приветства не само децата, но и с удоволствие приема и възрастни. Трябва просто лично да пожелаете да научите за своята индивидуалност и нашите педагози ще ви помогнат в това начинание.

Когато започнете обучението си в нашата художествена школа, вие ще поверите развитието на своя талант на квалифицирани специалисти, истински майстори в своето дело. Те ще ви помогнат да развиете усещането за прекрасното и да направите първите си стъпки към самоусъвършенстването. Първата стъпка, направена под внимателния поглед на специалист, ще бъде ефективно движение насреща на разкриването на своите потенциални творчески възможности.

На какво ще се научите?

В уютна и доброжелателна атмосфера вие ще овладеете техниката на рисуване с молив и меки материали. Ще рисувате с пастели върху обикновена, черна и цветна хартия. Ще усвоите тайните на създаването на прозрачен акварел. И, разбира се, ще разбулим тайната на създаването на истински платна с маслени бои.

Освен това вие ще се научите грамотно да рисувате според въображението си или от натура, ще научите основните закони на академичния рисунък и живописта и всичко друго, без което работатат на истинския художник би била невъзможна.

С нас на курсове по рисуване във Варна вие ще успеете да достигнете желаното ниво и резултатът няма да ви накара да чакате.

 

 

  

arteducation.bg@gmail.com

Уроци се провеждат 

 в центъра на Варна, на 3 минути пеша от Катедралния събор! булевард Мария Луиза, 3-А

 

         Следвам за нас

                  

ПРОДАЖБА НА КАРТИНИ И ЖИВОПИС В БЪЛГАРИЯ

  Рисунки върху стени в интериора

  Ние не само преподаваме уроци по рисуване и живопис! Ние създаваме художествено рисунки върху стени в интериора! Вижте нашите работи по стенописи тук!

  murals

  Нова услуга на курсове във Варна

  Рисуване на картина по Ваша поръчка в екип с Вас

  Курсове по рисуване

  Уроци по рисувани за възрастни във Варна! Каним на нашите уроци ! 

  We use cookies themselves to improve the browsing experience on the Web. If you continue to browse we consider that you accept the use.