Уроци по рисунък и живопис във Варна

20150613 143502

Уроците по живопис и рисунък във Варна са подходящи за тези, които започват своето пътешествие из света на рисунките „от нулата“, правейки първи плахи крачки към върха. Не е задължително да притежавате навици и професионална подготовка, за да започнете да се занимавате с рисуване и живопис в художествено ателие. Най-важното е желанието да се научите да рисувате, а за останалото ще ви помогнат професионалните и внимателни педагози.

Обучението на уроците по рисунък и живопис във Варна

- е полезно да се съчетава с четенето на специализирана литература и с гледането на филми, които разказвата за художествените похвати при създаването на рисунки и живопис. За да умее да разбира изкуството, младият художник трябва да проявява интерес към съдбата на великите художници и техните произведения. Защото само тогава наистина може да бъде оценена една или друга картина по достойнство, когато знаете какъв смисъл е вложил в нея художникът и каква роля е изиграла тя в живота му, а понякога дори за целия свят на изкуството.

На нашите уроци по рисунък и живопис ние приветстваме не само начинаещи художници, но и професионалисти, които се стремят да повишат нивото си. Вратите ни винаги са отворени за тези, които искат да се учат и да усъвършенстват навиците си.

Какви задачи решава курсът?

 • Обучават ви как хармонично и умело да съединявате в живописните творби цвят и тон, създавайки идеалната композиция.
 • Учат как да изобразявате предмети от натура, като използвате похватите на изграждането.
 • Запознават ви с разнообразни варианти на изграждане на пространството.
 • Учат на прохватите на изобразяване на линейна и въздушна перспектива, на похватите за владеене на четката и разнообразни техники на рисуване.
 • Обучават на правилната методика за провеждане на работата над картината.
 • Спомагат за развитието на вкуса  и изобразителната грамотност.
 • Учат всеки слушател как умело и харманично да свързвав живописните творби цвят и тон, създавайки идеалната композиция.
 • Обучават ви как да чувствате и усещате, докосвайки се до света на непознатото.

Всеки ученик на курсове по рисуване във Варна сам избира кога да посещава курсовете, вземайки предвид предложения график на занятията.

Също така има възможност за индивидуално обучение, когато ученикът може да използва максимално своя преподавател, като получава изчерпателни отговори на своите въпроси. Такава форма на педагогическа практика позволява да се отдели на ученика възможно най-много време за постигане на максимален резултат.

  

arteducation.bg@gmail.com

Уроци се провеждат 

 в центъра на Варна, на 3 минути пеша от Катедралния събор! булевард Мария Луиза, 3-А

 

         Следвам за нас

                  

ПРОДАЖБА НА КАРТИНИ И ЖИВОПИС В БЪЛГАРИЯ

  Рисунки върху стени в интериора

  Ние не само преподаваме уроци по рисуване и живопис! Ние създаваме художествено рисунки върху стени в интериора! Вижте нашите работи по стенописи тук!

  murals

  Нова услуга на курсове във Варна

  Рисуване на картина по Ваша поръчка в екип с Вас

  Курсове по рисуване

  Уроци по рисувани за възрастни във Варна! Каним на нашите уроци ! 

  We use cookies themselves to improve the browsing experience on the Web. If you continue to browse we consider that you accept the use.