Обучение по изкуството на живописта

Изтънченият свят на рисунъка е онова, което ни дава сили да продължаваме да живеем в този сложен свят. Когато взимаме в ръце четката и палитрата, когато заставаме пред платното, тогава можем за дълго да забравим за проблемите си. Всяко мацване, отначало плахо и нерешително, става все по-уверено и изящно.

Обучението по изкуството на живописта е доста сложен процес, който се състои от множество компоненти. Това са техниките и светлината, и сянката, и формата, и линиите – за всичко това можете да научите на специалните курсове, които ще направят от аматьора истински художник. Естествено, всичко това може да бъде оспорено, много хора смятат, че е необходимо да притежават дарбата да рисуват. Но си струва да опитате и трябва да започнете още от сега.

Какво дават курсовете и уъркшопите по рисуване и живопис във Варне

 • Индивидуален подход към личността на всеки ученик. Това им помага да разкрият таланта си постепенно, без да прибързват, под внимателно ръководство. Ако е допусната грешка, то преподавателят меко и коректно ще я посочи, като помага да бъде предотвратена появата на подобни такива в бъдеще.
 • Съвременните методи за обучение позволяват приобщаването към изкуството на най-виртуозно ниво. Обучението се провежда само от квалифициране сътрудници, които също са художници.

Обучението по изкуството на живописта трябва да преминава бавно, за да се насладите на самия процес и да не изпуснете нищо важно. Само такъв подход може да стане залог за продуктивен учебен процес.

  

arteducation.bg@gmail.com

Уроци се провеждат 

 в центъра на Варна, на 3 минути пеша от Катедралния събор! булевард Мария Луиза, 3-А

 

         Следвам за нас

                  

ПРОДАЖБА НА КАРТИНИ И ЖИВОПИС В БЪЛГАРИЯ

  Рисунки върху стени в интериора

  Ние не само преподаваме уроци по рисуване и живопис! Ние създаваме художествено рисунки върху стени в интериора! Вижте нашите работи по стенописи тук!

  murals

  Нова услуга на курсове във Варна

  Рисуване на картина по Ваша поръчка в екип с Вас

  Курсове по рисуване

  Уроци по рисувани за възрастни във Варна! Каним на нашите уроци ! 

  We use cookies themselves to improve the browsing experience on the Web. If you continue to browse we consider that you accept the use.