Подарок за приятелки!

Преди да настъпи поредният рожден ден или празник ни измъчва един и същи въпрос – какво да подарим? Големите, скъпи подаръци често не са ни по възможностите, а и вече не ни достига фантазия, за да бъдем оригинални.

Рисуване онлайн (прочетете повече)

Най-хубавият подарък за приятелки е този, който носи в себе си частица от душата ви. При това забравете понятието „цена“ и го заменете с далеч по-значимото понятие „ценност“. А какво може да бъде по-ценно от предмет, който е направен със свои ръце специално за виновника за тържеството, като например, картина с маслени бои?

Ако вие притежавате частица творческа натура, ако сте способни да взимате неочаквани, поразителни решения, но изобщо не можете да рисувате, не се безпокойте. Да сътворите картина, която ще бъде достойна за украшение на най-хубавата стая в дома, ще ви помогнат професионални художници на специални курсове.

Резултатът ще учуди дори скептично настроените, които смятат, че е невъзможно да се постигне нещо за толкова кратко време. Да, наистина е трудно да станете велик майстор за 3 или дори 5 часа на курсове по рисуване във Варна, но картината може да се получи толкова добре, че да не можете да я отличите от творбите на някои професионалисти.

Тайната се крие в използването не на съзнанието, което ни казва какво и как да правим, а дясното полукълбо, което отговаря за художествения поглед върху заобикалящите ни предмети. Нашето подсъзнание, неограничено от железните окови на съзнанието, ще ни нарисува картина, която ще стане чудесен уникален подарък за приятелки за скъп за нас човек.

 

  

arteducation.bg@gmail.com

Уроци се провеждат 

 в центъра на Варна, на 3 минути пеша от Катедралния събор! булевард Мария Луиза, 3-А

 

         Следвам за нас

                  

ПРОДАЖБА НА КАРТИНИ И ЖИВОПИС В БЪЛГАРИЯ

  Рисунки върху стени в интериора

  Ние не само преподаваме уроци по рисуване и живопис! Ние създаваме художествено рисунки върху стени в интериора! Вижте нашите работи по стенописи тук!

  murals

  Нова услуга на курсове във Варна

  Рисуване на картина по Ваша поръчка в екип с Вас

  Курсове по рисуване

  Уроци по рисувани за възрастни във Варна! Каним на нашите уроци ! 

  We use cookies themselves to improve the browsing experience on the Web. If you continue to browse we consider that you accept the use.