IMG 7884

Да се научите да говорите на езика на изображенията ще ви помогнат курсовете по живопис

Да осъществите детската си мечта, да усвоите нова професия, да се запознаете с нови творчески хора, да развиете способностите си – за всичко това ще ви помогнат курсовете по живопис. Практически във всеки град някоя група професионални художници организират краткосрочни курсове или цели школи, обучението в които продължава от една до три години.

Всеки, който реши да посещава курсовете, ще бъде разпределен във възрастова група – деца или възрастни. Независимо от възрастта, за всеки, дошъл на курсовете, ще бъде намерен подходящ подход, ще определят възможностите му и ще помогнат да бъдат развити.

За постъпването в такава школа или за посещаването на курсовете не се изисква нищо, дори и базови знания, само умението да държите молив в ръката си, търпение и трудолюбие. В началото ще ви бъда трудно, но когато първите ескизи започнат да се получават, желанието да творите и да се усъвършенствате ще ви помогне да продължите да се развивате.

Важно е не само да получавате знания по време на курсовете по живопис, но и постоянно да ги усъвършенствате самостоятелно, упорито да се трудите в клас и вкъщи и тогава резултатите няма да се забавят.

Основите, получени на курсовете по живопис, ще помогнат на онези, които са решили да стават дизайнери. Във всяка една творческа дейност ще ви бъдат от полза владеенето на цветовете, графичните инструменти и похвати. Няма да са ви излишни и абстрактното, образно мислене, способността да приложите на практика базовите навици и техниката за рисуване с молив.

 

  

arteducation.bg@gmail.com

Уроци се провеждат 

 в центъра на Варна, на 3 минути пеша от Катедралния събор! булевард Мария Луиза, 3-А

 

         Следвам за нас

                  

ПРОДАЖБА НА КАРТИНИ И ЖИВОПИС В БЪЛГАРИЯ

  Рисунки върху стени в интериора

  Ние не само преподаваме уроци по рисуване и живопис! Ние създаваме художествено рисунки върху стени в интериора! Вижте нашите работи по стенописи тук!

  murals

  Нова услуга на курсове във Варна

  Рисуване на картина по Ваша поръчка в екип с Вас

  Курсове по рисуване

  Уроци по рисувани за възрастни във Варна! Каним на нашите уроци ! 

  We use cookies themselves to improve the browsing experience on the Web. If you continue to browse we consider that you accept the use.