Обучение по изкуството на живописта

Изтънченият свят на рисунъка е онова, което ни дава сили да продължаваме да живеем в този сложен свят. Когато взимаме в ръце четката и палитрата, когато заставаме пред платното, тогава можем за дълго да забравим за проблемите си. Всяко мацване, отначало плахо и нерешително, става все по-уверено и изящно.

Обучението по изкуството на живописта е доста сложен процес, който се състои от множество компоненти. Това са техниките и светлината, и сянката, и формата, и линиите – за всичко това можете да научите на специалните курсове, които ще направят от аматьора истински художник. Естествено, всичко това може да бъде оспорено, много хора смятат, че е необходимо да притежават дарбата да рисуват. Но си струва да опитате и трябва да започнете още от сега.

Какво дават курсовете и уъркшопите по рисуване и живопис във Варне

  • Индивидуален подход към личността на всеки ученик. Това им помага да разкрият таланта си постепенно, без да прибързват, под внимателно ръководство. Ако е допусната грешка, то преподавателят меко и коректно ще я посочи, като помага да бъде предотвратена появата на подобни такива в бъдеще.
  • Съвременните методи за обучение позволяват приобщаването към изкуството на най-виртуозно ниво. Обучението се провежда само от квалифициране сътрудници, които също са художници.

Обучението по изкуството на живописта трябва да преминава бавно, за да се насладите на самия процес и да не изпуснете нищо важно. Само такъв подход може да стане залог за продуктивен учебен процес.

За контакти

+ 359 877223923 

arteducation.bg@gmail.com

 

Купи картина от професионален художник

Нова услуга в нашата художествено училище във Варна

графика

 

dro

графика

 

Картини на нашите ученици

Пишете ни!

captcha
Презареди

Нашите учебни програми за деца

В детската група се приемат деца над шестгодишна възраст.

Повече за детските групи

001

Нашите учебни програми за възрастни

В групата за възрастни се приемат всички желаещи без възрастови ограничения.

Повече за групата за възрастни

002

За нашата художествена академия