Художествената школа

IMG 7899Вие планирате да развивате творческия потенциал у вашето дете?

Тогава художествената школа е идеалното решение!

Колкото по-рано детето ви започне да посещава курсовете, толкова по-бързо то ще открие себе си в този сложен и многостранен свят.

Нашата художествена школа приветства не само децата, но и с удоволствие приема и възрастни. Трябва просто лично да пожелаете да научите за своята индивидуалност и нашите педагози ще ви помогнат в това начинание.

Когато започнете обучението си в нашата художествена школа, вие ще поверите развитието на своя талант на квалифицирани специалисти, истински майстори в своето дело. Те ще ви помогнат да развиете усещането за прекрасното и да направите първите си стъпки към самоусъвършенстването. Първата стъпка, направена под внимателния поглед на специалист, ще бъде ефективно движение насреща на разкриването на своите потенциални творчески възможности.

На какво ще се научите?

В уютна и доброжелателна атмосфера вие ще овладеете техниката на рисуване с молив и меки материали. Ще рисувате с пастели върху обикновена, черна и цветна хартия. Ще усвоите тайните на създаването на прозрачен акварел. И, разбира се, ще разбулим тайната на създаването на истински платна с маслени бои.

Освен това вие ще се научите грамотно да рисувате според въображението си или от натура, ще научите основните закони на академичния рисунък и живописта и всичко друго, без което работатат на истинския художник би била невъзможна.

С нас на курсове по рисуване във Варна вие ще успеете да достигнете желаното ниво и резултатът няма да ви накара да чакате.

 

 

За контакти

+ 359 877223923 

arteducation.bg@gmail.com

 

Купи картина от професионален художник

Нова услуга в нашата художествено училище във Варна

графика

 

dro

графика

 

Картини на нашите ученици

Пишете ни!

captcha
Презареди

Нашите учебни програми за деца

В детската група се приемат деца над шестгодишна възраст.

Повече за детските групи

001

Нашите учебни програми за възрастни

В групата за възрастни се приемат всички желаещи без възрастови ограничения.

Повече за групата за възрастни

002

За нашата художествена академия