Школата по рисуване - първа стъпка по пътя към нов живот

002

Ако винаги сте искали да рисувате, да предавате своите преживявания и емоции върху хартия чрез образи и бои, но никога не сте се учили как да го правите, то тогава школата по рисуване е точно онова място, където всички тези мечти могат да се сбъднат, да освежат и допълнят живота ви!

Основната тайна на успеха в обучението по рисунък и живопис...

...винаги се крие в степента на отдаденост на ученика, в неговия интерес към процеса на създаване на художествени произеведния и в желанието му да постигне дадена цел. Историята може да ни предложи множество примери за хора, които на пръв поглед са нямали никакви способности за рисуване, са ставали велики художници. Често именно тези художници са ставали впоследствие законодатели на стилове и инованори в изкуството.

В нашата школа се провежда обучение по рисунък и живопис без ограничения във възрастта или други подобни. Никога не е късно да се захванете с творчество. Още повече, че с рисуване често се захващат възрастни хора на почтена възраст, които по една или друга причина са взели четката в ръце, което предизвиква възторга на околните.

За децата школата по рисуване ще стане мястото, където ще се разкрият техните таланти и ще се развиват такива полезни качества, като трудолюбие, внимание, старателност. Малкият художник в най-кратък срок ще овладее изкуството на образното, асоциативното и абстрактното мислене, ще развие наблюдателността, моториката и логическото си мислене.

Процесът на занимание с рисунък и живопис ще спомогне за разпускането на стреса, натрупан през работния ден или дори седмица, ще помогне за емоционалното разтоварване и възвръщането на нормалното работно състояние на нервната ви система. Сеансът по рисуване на курсове по рисуване във Варна също така е добър начин да се отпуснете и да си отпочинете. По време на рисуване човек се успокоява, мислите му се подреждат, появява се увереност в себе си, чувството за удовлетвореност от своите успехи и свършената работа, а заедно с това усеща прилив на сили и жизнен оптимизъм!

Рисувайте! И животът ще ви покаже радостното си лице!

 

За контакти

+ 359 877223923 

arteducation.bg@gmail.com

 

Купи картина от професионален художник

графика

 

dro

графика

 

Картини на нашите ученици

Пишете ни!

captcha
Презареди

Нашите учебни програми за деца

В детската група се приемат деца над шестгодишна възраст.

Повече за детските групи

001

Нашите учебни програми за възрастни

В групата за възрастни се приемат всички желаещи без възрастови ограничения.

Повече за групата за възрастни

002

За нашата художествена академия