22

Курсове по рисуване във Варна

Никога не е късно да се захванете с вашия творчески потенциал, все пак всеки човек го притежава. Но не всички могат да го реализират и да разберат колко много им е дала природата, за да могат да опознаят заобикалящия ги свят. Само по този начин можете да станете хармонична и уверена в себе си личност, която проявява жив интерес към всички интересни изненади, които ни преподнася живота всеки ден.

Курсовете по рисуване са прекрасна възможност да се реализирате.

Те детайлно и старателно са разработени не само за деца, но и за възрастни, които имат огромното желание да се научат да рисуват. Ще попитате, какво ще ви даде това в крайна сметка? На курсовете по рисуване учениците (или както още се наричат – слушателите) се учат да работят с разнообразни техники. Навиците постоянно се усъвършенстват, но това не представлява каквато и да е сложност. Обучението започва със скици, най-простите и елементарни, поетапно преминавайки к по-неочаквани, наситени с цветове сложни сюжети.

Курсовете по рисуване в Варна ще станат прекрасен старт за начинаещите художници, моделиери и дизайнери, то ест за всички, които са мечтали да се научат да рисуват картини и ескизи. Обучението се провежда от професионални художници, изключва се дилетантски подход към живописта. Възможни са както групови занятия, така и индивидуални уроци по рисуване. Всички мечти на начинаещия художник могат да станат реалност само за няколко месеца или дори доста по-рано. Не губете вяра в себе си и своите способности, най-важното е да ги разкриете навреме.

 

За контакти

+ 359 877223923 

arteducation.bg@gmail.com

 

Купи картина от професионален художник

графика

 

dro

графика

 

Картини на нашите ученици

Пишете ни!

captcha
Презареди

Нашите учебни програми за деца

В детската група се приемат деца над шестгодишна възраст.

Повече за детските групи

001

Нашите учебни програми за възрастни

В групата за възрастни се приемат всички желаещи без възрастови ограничения.

Повече за групата за възрастни

002

За нашата художествена академия