Курсове по рисуване

Ателието по живопис ще помогне на всеки, който иска да се научи да рисува. За най-кратък срок вие ще преминете пълен курс на обучение, при което с всеки изминал ден ще придобивате увереност в своите сили.

Защо да си отказвате удоволствието и да чакате подходящия момент. За някои да се научат да рисуват е нереализирана детска мечта, която се опитват да въплътят в реалност чрез децата си. Курсовете по рисуване с радост приемат деца и възрастни, всички, които искат да се приобщят към изкуството.

Това е добра възможност да видите света в неговото многообразие по нов начин. Не само тъмната и светлата му страна, но и оттенъците, полутоновете и недоизказаността могат да бъдат отразени върху вашата първа картина след известно време.

Ако сте дизайнер и бихте желали да повишите своето ниво на професионализъм, курсовете по рисуване могат да ви дадат всичко, от което се нуждаете в момента. Да се научите да рисувате с цел общо развитие също е правилен ход. Вие ще станете хармонична и всестранно развита личност. Откривайте и творете заедно с нас, интересният свят на рисунката ви очаква.

Креативните майстори ще ви помогнат да пресъздавате картините, които се появяват във въображението ви отново и отново. Те ще докажат, че няма нищо невъзможно, странно или откровено в изкуството. Ако желаете да се приобщите към света на прекрасното още сега, то тогава записването ви на курсовете може да бъде прекрасен старт в това сложно, но толкова интересно увлечение, което може да прерасне в професионално занимание.

 

За контакти

+ 359 877223923 

arteducation.bg@gmail.com

 

Купи картина от професионален художник

графика

 

dro

графика

 

Картини на нашите ученици

Пишете ни!

captcha
Презареди

Нашите учебни програми за деца

В детската група се приемат деца над шестгодишна възраст.

Повече за детските групи

001

Нашите учебни програми за възрастни

В групата за възрастни се приемат всички желаещи без възрастови ограничения.

Повече за групата за възрастни

002

За нашата художествена академия