Курсове по рисуване

Ателието по живопис ще помогне на всеки, който иска да се научи да рисува. За най-кратък срок вие ще преминете пълен курс на обучение, при което с всеки изминал ден ще придобивате увереност в своите сили.

Защо да си отказвате удоволствието и да чакате подходящия момент. За някои да се научат да рисуват е нереализирана детска мечта, която се опитват да въплътят в реалност чрез децата си. Курсовете по рисуване с радост приемат деца и възрастни, всички, които искат да се приобщят към изкуството.

Това е добра възможност да видите света в неговото многообразие по нов начин. Не само тъмната и светлата му страна, но и оттенъците, полутоновете и недоизказаността могат да бъдат отразени върху вашата първа картина след известно време.

Ако сте дизайнер и бихте желали да повишите своето ниво на професионализъм, курсовете по рисуване могат да ви дадат всичко, от което се нуждаете в момента. Да се научите да рисувате с цел общо развитие също е правилен ход. Вие ще станете хармонична и всестранно развита личност. Откривайте и творете заедно с нас, интересният свят на рисунката ви очаква.

Креативните майстори ще ви помогнат да пресъздавате картините, които се появяват във въображението ви отново и отново. Те ще докажат, че няма нищо невъзможно, странно или откровено в изкуството. Ако желаете да се приобщите към света на прекрасното още сега, то тогава записването ви на курсовете може да бъде прекрасен старт в това сложно, но толкова интересно увлечение, което може да прерасне в професионално занимание.

 

+ 359 877223923 

arteducation.bg@gmail.com

гр. Варна, бул. Мария Луиза 3-А

 

Курсове по рисуване

Уроци по рисувани за възрастни във Варна! Каним на нашите уроци ! +359 87 7223923‬‬. 

ПРОДАЖБА НА КАРТИНИ И ЖИВОПИС В БЪЛГАРИЯ

  Нова услуга в нашата художествено училище във Варна

  графика

   

  dro

  графика

   

  Рисуване на картина по Ваша поръчка в екип с Вас

  Нашите партньори

  Нашите учебни програми за деца

  В детската група се приемат деца над шестгодишна възраст.

  Повече за детските групи

  001

  Нашите учебни програми за възрастни

  В групата за възрастни се приемат всички желаещи без възрастови ограничения.

  Повече за групата за възрастни

  002

  За нашата художествена академия

  We use cookies themselves to improve the browsing experience on the Web. If you continue to browse we consider that you accept the use.