Курсове по рисуване по рисуване с пастели

Рисунките с пастели са едни от най-оригиналните и необичайно произведения на изкуството. Трудно е да бъде преоценена красотата им, но техниката изиксва внимателност, особени навици и предварително обучение. Рисунката с пастели преди всичко подразбира правилно съчетание между пастелния молив и хартията. Необичайното сливане на текстурата и оттенъка ще позволи създаването на онзи образ, който ще се запази за дълго в паметта на вашите почитатели.

Курсовете по рисуване с пастели, на които можете да се запишете още сега, са увлекателно изкуство, в което да се потопите. Картините и образите, нарисувани с пастели, се отличават със своята изтънченост и реалистичност.

Какво представляват пастелите, да разгледаме заедно.

Пастелите не са нещо друго, а разноцветни моливи-тебеширчета, изготвени на суха, восъчна или маслена основа (изборът на някой от тях може дава различен ефект). След курсовете вие ще научите, че за художника е жизнено необходимо да има под ръка шкурка или кадифена картия, пастелна дъска и много други приспособления. Те ще направят творчеството ви максимално удобно и интересно.

Курсовете по рисуване с пастели ще ви помогнат за броени месеци да усвоите нестандартната текника на рисуване и да научите нейните основни разлики с другите. Обучението по рисуване с пастели ще ви помогне да опознаете себе си, да развиете творческия си потенциал. Вие ще се научите да създавате изуметилно красиви картини с помощта на толкова простичък материал за рисуване – пастели.

 

+ 359 877223923 

arteducation.bg@gmail.com

гр. Варна, бул. Мария Луиза 3-А

 

Курсове по рисуване

Уроци по рисувани за възрастни във Варна! Каним на нашите уроци ! +359 87 7223923‬‬. 

ПРОДАЖБА НА КАРТИНИ И ЖИВОПИС В БЪЛГАРИЯ

  Нова услуга в нашата художествено училище във Варна

  графика

   

  dro

  графика

   

  Рисуване на картина по Ваша поръчка в екип с Вас

  Нашите партньори

  Нашите учебни програми за деца

  В детската група се приемат деца над шестгодишна възраст.

  Повече за детските групи

  001

  Нашите учебни програми за възрастни

  В групата за възрастни се приемат всички желаещи без възрастови ограничения.

  Повече за групата за възрастни

  002

  За нашата художествена академия

  We use cookies themselves to improve the browsing experience on the Web. If you continue to browse we consider that you accept the use.