SDC10030

Маслена живопис

Рисунките с маслени бои са най-интересната част от изкуството на живописта, която е сложно да бъде овладяна. Всеки ученик, който започва да посещава курсове по рисуване, се стреми да научи всичко и наведнъж, без да губи време за дреболии и прости детайли. Но това възприятие е грешно, тъй като усвояването на живописта протича по принципа „от простото към сложното“. Ако преподавателят разбере, че сте готови да преминете към по-сложен етап и да продължите да разкривате талантите си в друго направление, тогава той ще ви предложи да се пробвате в маслената живопис.

Ако погледнем историята, то ще видим, че много велики художници са предпочитали маслената живопис. Сред известните фамилии може да срещнем такива имена като Леонардо да Винчи, Буше и Микеланджело.

Достатъчно е само да пробвате и вие няма да се откажете от тази техника никога повече. Картината с маслени бои със сигурност ще украси дома ви, като привнесе в него усещането за покой и умиротворение. И тя задължително ще принадлежи на вашата ръка.

Всеки, който завърши курсовете по живопис и научи за тайните и съвременните технологии, може да се почувства като истински художник. Как да направим картината вечна? С какво да покрием платното преди да нанесем върху него първите мазвания с маслените бои? Кои четки ще са най-подходящи – от естествен или изкуствен косъм? На всички тези и още много други въпроси отговор ще ви даде вашият професионален наставник, който е заинтересован в повишаването на квалификацията на своя ученик. Успехът и процъфтяването непременно ще дойдат при вас.

 

+ 359 877223923 

arteducation.bg@gmail.com

гр. Варна, бул. Мария Луиза 3-А

 

Курсове по рисуване

Уроци по рисувани за възрастни във Варна! Каним на нашите уроци ! +359 87 7223923‬‬. 

ПРОДАЖБА НА КАРТИНИ И ЖИВОПИС В БЪЛГАРИЯ

  Нова услуга в нашата художествено училище във Варна

  графика

   

  dro

  графика

   

  Рисуване на картина по Ваша поръчка в екип с Вас

  Нашите партньори

  Нашите учебни програми за деца

  В детската група се приемат деца над шестгодишна възраст.

  Повече за детските групи

  001

  Нашите учебни програми за възрастни

  В групата за възрастни се приемат всички желаещи без възрастови ограничения.

  Повече за групата за възрастни

  002

  За нашата художествена академия

  We use cookies themselves to improve the browsing experience on the Web. If you continue to browse we consider that you accept the use.