Школата по рисуване - първа стъпка по пътя към нов живот

002

Ако винаги сте искали да рисувате, да предавате своите преживявания и емоции върху хартия чрез образи и бои, но никога не сте се учили как да го правите, то тогава школата по рисуване е точно онова място, където всички тези мечти могат да се сбъднат, да освежат и допълнят живота ви!

Основната тайна на успеха в обучението по рисунък и живопис...

...винаги се крие в степента на отдаденост на ученика, в неговия интерес към процеса на създаване на художествени произеведния и в желанието му да постигне дадена цел. Историята може да ни предложи множество примери за хора, които на пръв поглед са нямали никакви способности за рисуване, са ставали велики художници. Често именно тези художници са ставали впоследствие законодатели на стилове и инованори в изкуството.

В нашата школа се провежда обучение по рисунък и живопис без ограничения във възрастта или други подобни. Никога не е късно да се захванете с творчество. Още повече, че с рисуване често се захващат възрастни хора на почтена възраст, които по една или друга причина са взели четката в ръце, което предизвиква възторга на околните.

За децата школата по рисуване ще стане мястото, където ще се разкрият техните таланти и ще се развиват такива полезни качества, като трудолюбие, внимание, старателност. Малкият художник в най-кратък срок ще овладее изкуството на образното, асоциативното и абстрактното мислене, ще развие наблюдателността, моториката и логическото си мислене.

Процесът на занимание с рисунък и живопис ще спомогне за разпускането на стреса, натрупан през работния ден или дори седмица, ще помогне за емоционалното разтоварване и възвръщането на нормалното работно състояние на нервната ви система. Сеансът по рисуване на курсове по рисуване във Варна също така е добър начин да се отпуснете и да си отпочинете. По време на рисуване човек се успокоява, мислите му се подреждат, появява се увереност в себе си, чувството за удовлетвореност от своите успехи и свършената работа, а заедно с това усеща прилив на сили и жизнен оптимизъм!

Рисувайте! И животът ще ви покаже радостното си лице!

 

  

arteducation.bg@gmail.com

Уроци се провеждат 

 в центъра на Варна, на 3 минути пеша от Катедралния събор! булевард Мария Луиза, 3-А

 

         Следвам за нас

                  

ПРОДАЖБА НА КАРТИНИ И ЖИВОПИС В БЪЛГАРИЯ

  Рисунки върху стени в интериора

  Ние не само преподаваме уроци по рисуване и живопис! Ние създаваме художествено рисунки върху стени в интериора! Вижте нашите работи по стенописи тук!

  murals

  Нова услуга на курсове във Варна

  Рисуване на картина по Ваша поръчка в екип с Вас

  Курсове по рисуване

  Уроци по рисувани за възрастни във Варна! Каним на нашите уроци ! 

  We use cookies themselves to improve the browsing experience on the Web. If you continue to browse we consider that you accept the use.