Обучение по рисуване като начин за изразяване на чувства и емоции

Рисунката, както и музиката, се състои от свои ноти – най-елементарните средства за пренасяне на зрителния образ върху хартия. В изобразителното изкуство, както и в музиката, има професионалисти и самоуки. Но за да получите истински щедьовър, трябва да преминете през обучение по рисуване.

Художникът майстор ще ви помогне да разберете основите – същите онези ноти, дължини и тактове на зрителното възприятие. Да обучите някого как да рисува означава да му дадете знания и практика. Тук, както и в музиката, майсторството се постига чрез практика. Упоритият труд, изпълнен с търпение и разбиране, е ключът към успеха в областта на живописта.

С опита идва и особенното виждане за предметите, способността не просто да отразите върху хартията сух външен вид, но и да предадете чрез картината си своите душевни терзания, съмнения, въпроси. Обучението по рисуване ще ви помогне да „четете“ картините на други художници, да виждате дребни неща, недостъпни за неопитното око.

За детето такива знания могат да станат подтик към избора на бъдеща професия, ще помогне с ученето, понеже творческите хора запомнят информацията чрез образи, поради което за тях е достатъчно просто да вникнат в същината на въпроса, за да се получи в главата им верига от картинки. Това свойство помага да се усвояват нови неща без да се зазубрят.

У момичетата обучението на курсове по рисуване във Варна ще развие усещането за вкус, което ще им е полезно през целия им живот, когато избират тоалети и аксесоари, да бъдат красиви и успешни.

  

arteducation.bg@gmail.com

Уроци се провеждат 

 в центъра на Варна, на 3 минути пеша от Катедралния събор! булевард Мария Луиза, 3-А

 

         Следвам за нас

                  

ПРОДАЖБА НА КАРТИНИ И ЖИВОПИС В БЪЛГАРИЯ

  Рисунки върху стени в интериора

  Ние не само преподаваме уроци по рисуване и живопис! Ние създаваме художествено рисунки върху стени в интериора! Вижте нашите работи по стенописи тук!

  murals

  Нова услуга на курсове във Варна

  Рисуване на картина по Ваша поръчка в екип с Вас

  Курсове по рисуване

  Уроци по рисувани за възрастни във Варна! Каним на нашите уроци ! 

  We use cookies themselves to improve the browsing experience on the Web. If you continue to browse we consider that you accept the use.