Обучение по изкуството на живописта

Изтънченият свят на рисунъка е онова, което ни дава сили да продължаваме да живеем в този сложен свят. Когато взимаме в ръце четката и палитрата, когато заставаме пред платното, тогава можем за дълго да забравим за проблемите си. Всяко мацване, отначало плахо и нерешително, става все по-уверено и изящно.

Обучението по изкуството на живописта е доста сложен процес, който се състои от множество компоненти. Това са техниките и светлината, и сянката, и формата, и линиите – за всичко това можете да научите на специалните курсове, които ще направят от аматьора истински художник. Естествено, всичко това може да бъде оспорено, много хора смятат, че е необходимо да притежават дарбата да рисуват. Но си струва да опитате и трябва да започнете още от сега.

Какво дават курсовете и уъркшопите по рисуване и живопис във Варне

 • Индивидуален подход към личността на всеки ученик. Това им помага да разкрият таланта си постепенно, без да прибързват, под внимателно ръководство. Ако е допусната грешка, то преподавателят меко и коректно ще я посочи, като помага да бъде предотвратена появата на подобни такива в бъдеще.
 • Съвременните методи за обучение позволяват приобщаването към изкуството на най-виртуозно ниво. Обучението се провежда само от квалифициране сътрудници, които също са художници.

Обучението по изкуството на живописта трябва да преминава бавно, за да се насладите на самия процес и да не изпуснете нищо важно. Само такъв подход може да стане залог за продуктивен учебен процес.

+ 359 877223923 

arteducation.bg@gmail.com

гр. Варна, бул. Мария Луиза 3-А

 

Курсове по рисуване

Уроци по рисувани за възрастни във Варна! Каним на нашите уроци ! +359 87 7223923‬‬. 

ПРОДАЖБА НА КАРТИНИ И ЖИВОПИС В БЪЛГАРИЯ

  Нова услуга в нашата художествено училище във Варна

  графика

   

  dro

  графика

   

  Рисуване на картина по Ваша поръчка в екип с Вас

  Нашите партньори

  Нашите учебни програми за деца

  В детската група се приемат деца над шестгодишна възраст.

  Повече за детските групи

  001

  Нашите учебни програми за възрастни

  В групата за възрастни се приемат всички желаещи без възрастови ограничения.

  Повече за групата за възрастни

  002

  За нашата художествена академия

  We use cookies themselves to improve the browsing experience on the Web. If you continue to browse we consider that you accept the use.