22

Курсове по рисуване във Варна

Никога не е късно да се захванете с вашия творчески потенциал, все пак всеки човек го притежава. Но не всички могат да го реализират и да разберат колко много им е дала природата, за да могат да опознаят заобикалящия ги свят. Само по този начин можете да станете хармонична и уверена в себе си личност, която проявява жив интерес към всички интересни изненади, които ни преподнася живота всеки ден.

Курсовете по рисуване са прекрасна възможност да се реализирате.

Те детайлно и старателно са разработени не само за деца, но и за възрастни, които имат огромното желание да се научат да рисуват. Ще попитате, какво ще ви даде това в крайна сметка? На курсовете по рисуване учениците (или както още се наричат – слушателите) се учат да работят с разнообразни техники. Навиците постоянно се усъвършенстват, но това не представлява каквато и да е сложност. Обучението започва със скици, най-простите и елементарни, поетапно преминавайки к по-неочаквани, наситени с цветове сложни сюжети.

Курсовете по рисуване в Варна ще станат прекрасен старт за начинаещите художници, моделиери и дизайнери, то ест за всички, които са мечтали да се научат да рисуват картини и ескизи. Обучението се провежда от професионални художници, изключва се дилетантски подход към живописта. Възможни са както групови занятия, така и индивидуални уроци по рисуване. Всички мечти на начинаещия художник могат да станат реалност само за няколко месеца или дори доста по-рано. Не губете вяра в себе си и своите способности, най-важното е да ги разкриете навреме.

 

  

arteducation.bg@gmail.com

Уроци се провеждат 

 в центъра на Варна, на 3 минути пеша от Катедралния събор! булевард Мария Луиза, 3-А

 

         Следвам за нас

                  

ПРОДАЖБА НА КАРТИНИ И ЖИВОПИС В БЪЛГАРИЯ

  Рисунки върху стени в интериора

  Ние не само преподаваме уроци по рисуване и живопис! Ние създаваме художествено рисунки върху стени в интериора! Вижте нашите работи по стенописи тук!

  murals

  Нова услуга на курсове във Варна

  Рисуване на картина по Ваша поръчка в екип с Вас

  Курсове по рисуване

  Уроци по рисувани за възрастни във Варна! Каним на нашите уроци ! 

  We use cookies themselves to improve the browsing experience on the Web. If you continue to browse we consider that you accept the use.