Уроци по рисунък и живопис във Варна

20150613 143502

Уроците по живопис и рисунък във Варна са подходящи за тези, които започват своето пътешествие из света на рисунките „от нулата“, правейки първи плахи крачки към върха. Не е задължително да притежавате навици и професионална подготовка, за да започнете да се занимавате с рисуване и живопис в художествено ателие. Най-важното е желанието да се научите да рисувате, а за останалото ще ви помогнат професионалните и внимателни педагози.

Обучението на уроците по рисунък и живопис във Варна

- е полезно да се съчетава с четенето на специализирана литература и с гледането на филми, които разказвата за художествените похвати при създаването на рисунки и живопис. За да умее да разбира изкуството, младият художник трябва да проявява интерес към съдбата на великите художници и техните произведения. Защото само тогава наистина може да бъде оценена една или друга картина по достойнство, когато знаете какъв смисъл е вложил в нея художникът и каква роля е изиграла тя в живота му, а понякога дори за целия свят на изкуството.

На нашите уроци по рисунък и живопис ние приветстваме не само начинаещи художници, но и професионалисти, които се стремят да повишат нивото си. Вратите ни винаги са отворени за тези, които искат да се учат и да усъвършенстват навиците си.

Какви задачи решава курсът?

  • Обучават ви как хармонично и умело да съединявате в живописните творби цвят и тон, създавайки идеалната композиция.
  • Учат как да изобразявате предмети от натура, като използвате похватите на изграждането.
  • Запознават ви с разнообразни варианти на изграждане на пространството.
  • Учат на прохватите на изобразяване на линейна и въздушна перспектива, на похватите за владеене на четката и разнообразни техники на рисуване.
  • Обучават на правилната методика за провеждане на работата над картината.
  • Спомагат за развитието на вкуса  и изобразителната грамотност.
  • Учат всеки слушател как умело и харманично да свързвав живописните творби цвят и тон, създавайки идеалната композиция.
  • Обучават ви как да чувствате и усещате, докосвайки се до света на непознатото.

Всеки ученик на курсове по рисуване във Варна сам избира кога да посещава курсовете, вземайки предвид предложения график на занятията.

Също така има възможност за индивидуално обучение, когато ученикът може да използва максимално своя преподавател, като получава изчерпателни отговори на своите въпроси. Такава форма на педагогическа практика позволява да се отдели на ученика възможно най-много време за постигане на максимален резултат.

За контакти

+ 359 877223923 

arteducation.bg@gmail.com

 

Купи картина от професионален художник

Нова услуга в нашата художествено училище във Варна

графика

 

dro

графика

 

Картини на нашите ученици

Пишете ни!

captcha
Презареди

Нашите учебни програми за деца

В детската група се приемат деца над шестгодишна възраст.

Повече за детските групи

001

Нашите учебни програми за възрастни

В групата за възрастни се приемат всички желаещи без възрастови ограничения.

Повече за групата за възрастни

002

За нашата художествена академия