Обучение по рисуване като начин за изразяване на чувства и емоции

Рисунката, както и музиката, се състои от свои ноти – най-елементарните средства за пренасяне на зрителния образ върху хартия. В изобразителното изкуство, както и в музиката, има професионалисти и самоуки. Но за да получите истински щедьовър, трябва да преминете през обучение по рисуване.

Художникът майстор ще ви помогне да разберете основите – същите онези ноти, дължини и тактове на зрителното възприятие. Да обучите някого как да рисува означава да му дадете знания и практика. Тук, както и в музиката, майсторството се постига чрез практика. Упоритият труд, изпълнен с търпение и разбиране, е ключът към успеха в областта на живописта.

С опита идва и особенното виждане за предметите, способността не просто да отразите върху хартията сух външен вид, но и да предадете чрез картината си своите душевни терзания, съмнения, въпроси. Обучението по рисуване ще ви помогне да „четете“ картините на други художници, да виждате дребни неща, недостъпни за неопитното око.

За детето такива знания могат да станат подтик към избора на бъдеща професия, ще помогне с ученето, понеже творческите хора запомнят информацията чрез образи, поради което за тях е достатъчно просто да вникнат в същината на въпроса, за да се получи в главата им верига от картинки. Това свойство помага да се усвояват нови неща без да се зазубрят.

У момичетата обучението на курсове по рисуване във Варна ще развие усещането за вкус, което ще им е полезно през целия им живот, когато избират тоалети и аксесоари, да бъдат красиви и успешни.

+ 359 877223923 

arteducation.bg@gmail.com

гр. Варна, бул. Мария Луиза 3-А

 

Курсове по рисуване

Уроци по рисувани за възрастни във Варна! Каним на нашите уроци ! +359 87 7223923‬‬. 

ПРОДАЖБА НА КАРТИНИ И ЖИВОПИС В БЪЛГАРИЯ

  Нова услуга в нашата художествено училище във Варна

  графика

   

  dro

  графика

   

  Рисуване на картина по Ваша поръчка в екип с Вас

  Нашите партньори

  Нашите учебни програми за деца

  В детската група се приемат деца над шестгодишна възраст.

  Повече за детските групи

  001

  Нашите учебни програми за възрастни

  В групата за възрастни се приемат всички желаещи без възрастови ограничения.

  Повече за групата за възрастни

  002

  За нашата художествена академия

  We use cookies themselves to improve the browsing experience on the Web. If you continue to browse we consider that you accept the use.