22

Курсове по рисуване във Варна

Никога не е късно да се захванете с вашия творчески потенциал, все пак всеки човек го притежава. Но не всички могат да го реализират и да разберат колко много им е дала природата, за да могат да опознаят заобикалящия ги свят. Само по този начин можете да станете хармонична и уверена в себе си личност, която проявява жив интерес към всички интересни изненади, които ни преподнася живота всеки ден.

Курсовете по рисуване са прекрасна възможност да се реализирате.

Те детайлно и старателно са разработени не само за деца, но и за възрастни, които имат огромното желание да се научат да рисуват. Ще попитате, какво ще ви даде това в крайна сметка? На курсовете по рисуване учениците (или както още се наричат – слушателите) се учат да работят с разнообразни техники. Навиците постоянно се усъвършенстват, но това не представлява каквато и да е сложност. Обучението започва със скици, най-простите и елементарни, поетапно преминавайки к по-неочаквани, наситени с цветове сложни сюжети.

Курсовете по рисуване в Варна ще станат прекрасен старт за начинаещите художници, моделиери и дизайнери, то ест за всички, които са мечтали да се научат да рисуват картини и ескизи. Обучението се провежда от професионални художници, изключва се дилетантски подход към живописта. Възможни са както групови занятия, така и индивидуални уроци по рисуване. Всички мечти на начинаещия художник могат да станат реалност само за няколко месеца или дори доста по-рано. Не губете вяра в себе си и своите способности, най-важното е да ги разкриете навреме.

 

+ 359 877223923 

arteducation.bg@gmail.com

гр. Варна, бул. Мария Луиза 3-А

 

Курсове по рисуване

Уроци по рисувани за възрастни във Варна! Каним на нашите уроци ! +359 87 7223923‬‬. 

ПРОДАЖБА НА КАРТИНИ И ЖИВОПИС В БЪЛГАРИЯ

  Нова услуга в нашата художествено училище във Варна

  графика

   

  dro

  графика

   

  Рисуване на картина по Ваша поръчка в екип с Вас

  Нашите партньори

  Нашите учебни програми за деца

  В детската група се приемат деца над шестгодишна възраст.

  Повече за детските групи

  001

  Нашите учебни програми за възрастни

  В групата за възрастни се приемат всички желаещи без възрастови ограничения.

  Повече за групата за възрастни

  002

  За нашата художествена академия

  We use cookies themselves to improve the browsing experience on the Web. If you continue to browse we consider that you accept the use.