SDC10030

Маслена живопис

Рисунките с маслени бои са най-интересната част от изкуството на живописта, която е сложно да бъде овладяна. Всеки ученик, който започва да посещава курсове по рисуване, се стреми да научи всичко и наведнъж, без да губи време за дреболии и прости детайли. Но това възприятие е грешно, тъй като усвояването на живописта протича по принципа „от простото към сложното“. Ако преподавателят разбере, че сте готови да преминете към по-сложен етап и да продължите да разкривате талантите си в друго направление, тогава той ще ви предложи да се пробвате в маслената живопис.

Ако погледнем историята, то ще видим, че много велики художници са предпочитали маслената живопис. Сред известните фамилии може да срещнем такива имена като Леонардо да Винчи, Буше и Микеланджело.

Достатъчно е само да пробвате и вие няма да се откажете от тази техника никога повече. Картината с маслени бои със сигурност ще украси дома ви, като привнесе в него усещането за покой и умиротворение. И тя задължително ще принадлежи на вашата ръка.

Всеки, който завърши курсовете по живопис и научи за тайните и съвременните технологии, може да се почувства като истински художник. Как да направим картината вечна? С какво да покрием платното преди да нанесем върху него първите мазвания с маслените бои? Кои четки ще са най-подходящи – от естествен или изкуствен косъм? На всички тези и още много други въпроси отговор ще ви даде вашият професионален наставник, който е заинтересован в повишаването на квалификацията на своя ученик. Успехът и процъфтяването непременно ще дойдат при вас.

 

За контакти

+ 359 877223923 

arteducation.bg@gmail.com

 

Купи картина от професионален художник

Нова услуга в нашата художествено училище във Варна

графика

 

dro

графика

 

Картини на нашите ученици

Пишете ни!

captcha
Презареди

Нашите учебни програми за деца

В детската група се приемат деца над шестгодишна възраст.

Повече за детските групи

001

Нашите учебни програми за възрастни

В групата за възрастни се приемат всички желаещи без възрастови ограничения.

Повече за групата за възрастни

002

За нашата художествена академия