IMG 7884

Да се научите да говорите на езика на изображенията ще ви помогнат курсовете по живопис

Да осъществите детската си мечта, да усвоите нова професия, да се запознаете с нови творчески хора, да развиете способностите си – за всичко това ще ви помогнат курсовете по живопис. Практически във всеки град някоя група професионални художници организират краткосрочни курсове или цели школи, обучението в които продължава от една до три години.

Всеки, който реши да посещава курсовете, ще бъде разпределен във възрастова група – деца или възрастни. Независимо от възрастта, за всеки, дошъл на курсовете, ще бъде намерен подходящ подход, ще определят възможностите му и ще помогнат да бъдат развити.

За постъпването в такава школа или за посещаването на курсовете не се изисква нищо, дори и базови знания, само умението да държите молив в ръката си, търпение и трудолюбие. В началото ще ви бъда трудно, но когато първите ескизи започнат да се получават, желанието да творите и да се усъвършенствате ще ви помогне да продължите да се развивате.

Важно е не само да получавате знания по време на курсовете по живопис, но и постоянно да ги усъвършенствате самостоятелно, упорито да се трудите в клас и вкъщи и тогава резултатите няма да се забавят.

Основите, получени на курсовете по живопис, ще помогнат на онези, които са решили да стават дизайнери. Във всяка една творческа дейност ще ви бъдат от полза владеенето на цветовете, графичните инструменти и похвати. Няма да са ви излишни и абстрактното, образно мислене, способността да приложите на практика базовите навици и техниката за рисуване с молив.

 

За контакти

+ 359 877223923 

arteducation.bg@gmail.com

 

Купи картина от професионален художник

Нова услуга в нашата художествено училище във Варна

графика

 

dro

графика

 

Картини на нашите ученици

Пишете ни!

captcha
Презареди

Нашите учебни програми за деца

В детската група се приемат деца над шестгодишна възраст.

Повече за детските групи

001

Нашите учебни програми за възрастни

В групата за възрастни се приемат всички желаещи без възрастови ограничения.

Повече за групата за възрастни

002

За нашата художествена академия