Курсове по рисуване по рисуване с пастели

Рисунките с пастели са едни от най-оригиналните и необичайно произведения на изкуството. Трудно е да бъде преоценена красотата им, но техниката изиксва внимателност, особени навици и предварително обучение. Рисунката с пастели преди всичко подразбира правилно съчетание между пастелния молив и хартията. Необичайното сливане на текстурата и оттенъка ще позволи създаването на онзи образ, който ще се запази за дълго в паметта на вашите почитатели.

Курсовете по рисуване с пастели, на които можете да се запишете още сега, са увлекателно изкуство, в което да се потопите. Картините и образите, нарисувани с пастели, се отличават със своята изтънченост и реалистичност.

Какво представляват пастелите, да разгледаме заедно.

Пастелите не са нещо друго, а разноцветни моливи-тебеширчета, изготвени на суха, восъчна или маслена основа (изборът на някой от тях може дава различен ефект). След курсовете вие ще научите, че за художника е жизнено необходимо да има под ръка шкурка или кадифена картия, пастелна дъска и много други приспособления. Те ще направят творчеството ви максимално удобно и интересно.

Курсовете по рисуване с пастели ще ви помогнат за броени месеци да усвоите нестандартната текника на рисуване и да научите нейните основни разлики с другите. Обучението по рисуване с пастели ще ви помогне да опознаете себе си, да развиете творческия си потенциал. Вие ще се научите да създавате изуметилно красиви картини с помощта на толкова простичък материал за рисуване – пастели.

 

За контакти

+ 359 877223923 

arteducation.bg@gmail.com

 

Купи картина от професионален художник

Нова услуга в нашата художествено училище във Варна

графика

 

dro

графика

 

Картини на нашите ученици

Пишете ни!

captcha
Презареди

Нашите учебни програми за деца

В детската група се приемат деца над шестгодишна възраст.

Повече за детските групи

001

Нашите учебни програми за възрастни

В групата за възрастни се приемат всички желаещи без възрастови ограничения.

Повече за групата за възрастни

002

За нашата художествена академия