Ателие по живопис и рисунък

Ателието по живопис и рисунък е прекрасно място, на което можете да проявите творческия си потенциал, да разкриете и усъвършенствате творческите си способности.

Също така това е прекрасно място за нов и увлекателен старт, който неминуемо ще настъпи в живота ви.

Ателието по живопис и рисунък притежава множество предимства и положителни страни, то е и индивидуален подход към всеки учащ със задължително отчитане на особеностите и нивото на подготовка на всеки слушател на уроците. Рядко идват хора, които вече имат сформирани навици, но ако вие сте един от тях, то ние ще ви помогнем да ги развиете напълно чрез шлифоване и усъвършенстване на майсторството.

Предимства на ателието по рисунък и живопис:

  • Индивидуален подход, ориентиране към нуждите на учащия.
  • Непринудена обстановка, в която можете да творите комфортно в компанията на творчески личности, които се движат към целта си.
  • Задружен колектив от професионалисти, които се стремят да помогнат и да отговорят на всеки изникнал ваш въпрос.
  • Гъвкав график, според който ще можете да посещанате ателието в свободното си време, без това да нанася щети по обичайния ви ритъм на живот.

Курсове по рисуване в Варна си поставя много цели, първата от които е да обучава посетителите на основите на моделиране на формата и композицията.

По време на занятията преподавателите се стремят да подгреят стремежа на всеки ученик да опознае прекрасния и необичаен свят на изкуството. Сега вече можете да забравите за безуспешните си опити да намерите своя индивидуален почерк и съмненията си, свързани с таланта ви. В процеса на създаване на художествени произведения е много важен погледът отстрани, професионалната подкрепа и консултация. Нашите педагози ще ви помогнат да използвате рационално творческия си потенциал. Покрай майсторите вие ще усетите увереност в себе си и своите възможности, ще се научите правилно да оценявате творбите си, а също и творбите на другите художници. Все пак най-важното при анализа е грамотната, базирана върху основните академични закони обективна и доброжелателна оценка. Тогава процесът на творене ще стане съзидателен, а действията на художника – изпълнени с увереност. Лесно е да се направи първата крачка и ателието по живопис и рисунък с удоволствие ще ви помогне в това.

За контакти

+ 359 877223923 

arteducation.bg@gmail.com

 

Купи картина от професионален художник

Нова услуга в нашата художествено училище във Варна

графика

 

dro

графика

 

Картини на нашите ученици

Пишете ни!

captcha
Презареди

Нашите учебни програми за деца

В детската група се приемат деца над шестгодишна възраст.

Повече за детските групи

001

Нашите учебни програми за възрастни

В групата за възрастни се приемат всички желаещи без възрастови ограничения.

Повече за групата за възрастни

002

За нашата художествена академия