Подарок за приятелки!

Преди да настъпи поредният рожден ден или празник ни измъчва един и същи въпрос – какво да подарим? Големите, скъпи подаръци често не са ни по възможностите, а и вече не ни достига фантазия, за да бъдем оригинални.

Най-хубавият подарък за приятелки е този, който носи в себе си частица от душата ви. При това забравете понятието „цена“ и го заменете с далеч по-значимото понятие „ценност“. А какво може да бъде по-ценно от предмет, който е направен със свои ръце специално за виновника за тържеството, като например, картина с маслени бои?

Ако вие притежавате частица творческа натура, ако сте способни да взимате неочаквани, поразителни решения, но изобщо не можете да рисувате, не се безпокойте. Да сътворите картина, която ще бъде достойна за украшение на най-хубавата стая в дома, ще ви помогнат професионални художници на специални курсове.

Резултатът ще учуди дори скептично настроените, които смятат, че е невъзможно да се постигне нещо за толкова кратко време. Да, наистина е трудно да станете велик майстор за 3 или дори 5 часа на курсове по рисуване във Варна, но картината може да се получи толкова добре, че да не можете да я отличите от творбите на някои професионалисти.

Тайната се крие в използването не на съзнанието, което ни казва какво и как да правим, а дясното полукълбо, което отговаря за художествения поглед върху заобикалящите ни предмети. Нашето подсъзнание, неограничено от железните окови на съзнанието, ще ни нарисува картина, която ще стане чудесен уникален подарък за приятелки за скъп за нас човек.

 

За контакти

+ 359 877223923 

arteducation.bg@gmail.com

 

Купи картина от професионален художник

Нова услуга в нашата художествено училище във Варна

графика

 

dro

графика

 

Картини на нашите ученици

Пишете ни!

captcha
Презареди

Нашите учебни програми за деца

В детската група се приемат деца над шестгодишна възраст.

Повече за детските групи

001

Нашите учебни програми за възрастни

В групата за възрастни се приемат всички желаещи без възрастови ограничения.

Повече за групата за възрастни

002

За нашата художествена академия