За кандидатстване.

Рисуване онлайн (прочетете повече)

              Курс подготовка за кандидатстване в различни художествени училища.

Ние подготвяме ученици за постъпване в различни художествени ВУЗ-ове в България, Европа и САЩ. 

       

Програмата на нашите занятия позволява да се овладеят основните художествени навици за влизане в различни художествени висши заведения.

Ако се обърнете към нас за помощ, за да постъпите в художествено учебно заведение, ще ви бъде предложена специална програма за подготовка за кандидат-студентските изпити.

Нашето студио е едно от малкото във Варна, където се преподава академическо рисуване и където по ваше желание наистина ще ви научат да рисувате.

 

Като посетите заниманията по рисуване и живопис и композиция в нашето студио, вие ще придобиете знания, навици и умения в процеса на художествена практика, които ще ви позволят да вземете изпитите.

Също така ако вече сте студент в художествено учебно заведение, ние можем да ви помогнем с обяснения и изпълнение на задачите.

Ще проведем допълнителни занятия и упражнителни уроци по онези теми и техники на рисуване, които са предизвикали затруднения.

  

arteducation.bg@gmail.com

Уроци се провеждат 

 в центъра на Варна, на 3 минути пеша от Катедралния събор! булевард Мария Луиза, 3-А

 

         Следвам за нас

                  

ПРОДАЖБА НА КАРТИНИ И ЖИВОПИС В БЪЛГАРИЯ

  Рисунки върху стени в интериора

  Ние не само преподаваме уроци по рисуване и живопис! Ние създаваме художествено рисунки върху стени в интериора! Вижте нашите работи по стенописи тук!

  murals

  Нова услуга на курсове във Варна

  Рисуване на картина по Ваша поръчка в екип с Вас

  Курсове по рисуване

  Уроци по рисувани за възрастни във Варна! Каним на нашите уроци ! 

  We use cookies themselves to improve the browsing experience on the Web. If you continue to browse we consider that you accept the use.